DETOX, KENYANG 8 JAM

BODYTOXX membantu mengawal selera makan serta mengurangkan rasa lapar. menyah kolestrol dalam badan dengan pantas!
(“Perut rasa kenyang takda rasa lapar”)

Anda Hadapi Masalah - Masalah ini?

berat badan yang melebihi

lemak berlebihan di perut

nafsu makan yang tinggi

toksin dan masalah sembelit

Dah Cuba Bermacam-Macam Cara Tapi Badan Tetap TAK SOLID Jugak?

Mesti dah banyak duit habis makan supplement, tapi still tak dapat hasil yang kita nak kan?

Nak sedut lemak, takut effect macam-macam pulak. Dah lah mahal, berisiko dan membahayakan pulak tu!

Nak pergi gym sebulan sekali pun susah, apatah lagi nak pergi hari-hari! Malas? Tak sempat? Kalau macam tu memang TAK lah nak dapat body yang mengancam!

Tak Perlu Risau Lagi!

Akak Ada Satu Rahsia Nak Kongsi 

MEMPERKENALKAN

Bagaimana Bodytoxx Berfungsi

Bodytoxx minuman botani serbuk lemon dengan serat daripada buah konjac dan rumpai laut. 
Membantu membuang toksin dalam badan dan membersihkan sisa2 makanan yang melekat di dinding usus. 
Membakar lemak dengan pantas, Mengawal selera makan dan mengurangkan penyerapan karbohidrat oleh badan.
» Menurunkan berat badan seawal 1 minggu
» Mengurangkan nafsu makan dan memberi rasa kenyang 
» Meningkatkan metabolisma badan
» Menghalang pembentukkan lemak
» Menurunkan kolestrol
» Menyekat penyerapan gula
» Mencerah dan melembabkan kulit secara semulajadi
» DETOX, membuang toksin dan melawaskan

Siapa Yang Wajib Consume Bodytoxx

✅ Mereka yang nak kurus tapi tak ada masa bersenam

✅ Mereka yang nak kurus tapi susah nak kawal makan

✅ Mereka yang dah cuba banyak jenis diet. Dahla seksa, tapi result tak memuaskan

✅ Akak-akak yang nak badan cantik, tapi malu nak ke gym sebab bercampur dengan lelaki

Dah Lebih Daripada

0
Pelanggan yang berjaya kurus dengan bodytoxx ini!

Hanya amalkan satu sachet setiap hari dapat membantu pencernaan lebih sihat dan lancar

Betul ke BODYTOXX ni BERKESAN?

⭐⭐⭐⭐⭐

Lihat apa kata mereka yang sudah Berjaya Bersama BODYTOXX…

(Klik untuk lihat gambar dengan lebih jelas.)

Feedback
Puan Manda

BERAPA HARGANYA?

Nilai ini sebenarnya amat-amat rendah jika anda ingin bandingkan dengan apa yang bakal anda terima nanti.

Anda boleh try produk lain tapi belum tentu dapat kesannya seperti akak janjikan. cukup, jangan buang masa.. buang duit..😰.

 Tapi sekejap…✋✋✋

 

 

Kami Ada Berita Baik Untuk Anda!

 

Jika anda ORDER SEKARANG kami berikan HARGA SPECIAL

ANDA HANYA PERLU MEMBAYAR SERENDAH

RM85.00 SAHAJA!

ADA LAGI!

jika anda beli 2 kotak

kami berikan percuma losyen kurus KLOSS

bernilai RM49.00

PERMINTAAN TINGGI

Ya! Permintaan sekarang memang amat-amat tinggi! Beratus order kami poskan setiap hari.
kena order cepat dan sekarang sebelum stok habis.
 
Ingat, Promosi ini boleh ditamtkan pada bila-bila masa bergantung Stok promo kami, Selepas ini, anda perlu bayar RM99.00 sebotol dan tiada Free losyen lagi.

 

Klik Button ‘Order Sekarang’ Di Bawah Untuk Tempahan

Ramai yang dah cuba BODYTOXX

Rata2 berpuas hati dengan kesannya

Lihat testimoni lagi!

ORDER SEKARANG Sebelum promo tamat...

Hurry Up!

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN JIKA TIDAK BERKESAN

Kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 60 hari.

ORDER SEKARANG

1 KOTAK

RM99 RM85
  • Free Gift
  • Free Shaker

2 KOTAK

RM198 RM170
  • Free Gift
  • Free Shaker
  • Free Losyen Kurus